GSM: +420 731 565 156
Tel.: +420 246 090 090
 
Obchodní oddělení
IMMOINVEST Group má bohaté profesionální zkušenosti na realitním trhu datující se od roku 1998. Procedurální systém je nastaven tak, aby každého klienta společnosti jednotně provedl od náběru nemovitosti, stanovení optimální nabídkové ceny, přes prohlídky, zpětnou vazbu od jednotlivých makléřů, bezpečnou rezervací nemovitosti, až po sepis převodních smluv, vklad na KÚ, převod kupní ceny, předání nemovitosti, přepis médií a v neposlední řadě podání daňových přiznání.
IMMOINVEST Group
Estate Agent
 
K prodeji půdní prostor 124m2,OV,Praha 3 Žižkov
Status:
Aktivní
Číslo:
12170
Parkování:
Ano
Typ nebytovek:
Obchodní
Garáž:
Ano
Stav nemovitosti:
Dobrý
Výtah:
Ne
Užitná plocha:
124m2
Podlaží:
5. patro
Plocha nebytovek:
124m2
Nadzemních podlaží:
6
Vytápění:
Ano
Podzemních podlaží:
1
Telefon:
Ano
Konstrukce budovy:
Cihla
Cena:
2.750.000,- (za nemovitost)

Nabízíme k prodeji nadstandardní atypický půdní prostor o velikosti 124m2, s terasou 16m2, orientovanou východo-západním směrem, nacházející se v pátém patře cihlovéhon činžovního domu. Veškerá stavebně technická dokumentace, včetně stavebního povolení, projektové vizualizace a veškerých kalkulací je k dispozici. Vynikající lokalita s výbornou dopravní dostupností, v pěší vzdálenosti do centra, nadstandardní občanská vybavenost v bezprostředním okolí. Doporučuji prohlídku zájemcům o moderná, atypické bydlení v centru města.
U naší společnosti je možné využít služeb odhadce a zdarma konzultace s poradcem zákaznického servisu, který Vám nezávazně poradí v oblasti hypotečních úvěrů, stavebních spoření, podnikatelských úvěrů a všech forem pojištění. V nabídkové ceně nemovitosti není zahrnuta odměna za služby realitní kanceláře, rezervace nemovitosti, předání nemovitosti novému nabyvateli a právní servis spojený s převodem vlastnických práv.
Číslo zakázky: 12170
 
 
Mám zájem o tuto nabídku:
Příjmení:*
Telefon:*
E-mail:  
* položka je povinná

Hypoteční kalkulačka:
Cena nemovitosti:
Výše úvěru:
Doba splácení:
let
Výše splátky:
 

 
Úvodní stránka Exkluzivní novinky v naší nabídce Aktuality Chci koupit Byty Pozemky RD, Chaty Komerční prostory Chci pronajmout Byty, RD Komerční prostory Nová výstavba Develop. projekty O společnosti Profil společnosti Exkluzivní spolupráce Proč exkluzivně s námi? Ochrana osobních údajů Podpora lidských zdrojů Copyright Služby Služby Voucher Exekuční tituly Průkaz energetické náročnosti budovy Pro developery Obchodní partneři Služba HYPOTÉKY Služba osobní makléř Oceňování Kde inzerujeme Užitečné odkazy Okresy a kraje Slovníček Reference Kariéra Aktuální pozice Registrovaní uživatelé Jednorázový výdělek Teambuildingy, akce Školící středisko IMMOINVEST Group Rezervace Kontakty IMMOINVEST Group Praemium Consulting Právní zastoupení Notářská kancelář Zastoupení Benešov Zastoupení Beroun Zastoupení Brandýs n/L Zastoupení Brno Zastoupení České Budějovice Zastoupení Český Krumlov Zastoupení Děčín Zastoupení Dobříš Zastoupení Jihlava Zastoupení Jindřichův Hradec Zastoupení Jílové Zastoupení Kladno Zastoupení Kolín Zastoupení Kralupy n/Vl Zastoupení Mělník Zastoupení Mladá Boleslav Zastoupení Poděbrady Zastoupení Praha Zastoupení Praha 2 Zastoupení Roztoky Zastoupení Říčany Hypotéky Oceňování Formuláře Vložit nabídku Vložit poptávku Domluvte si s námi schůzku Chcete znát cenu své nemovitosti? Novinky nemovitostí e-mailem