GSM: +420 739 456 610
Tel.: +420 246 090 090
 
Manažer Franšízy
Daniel Ambrůžek
Manažer franšízy
 
Chata, 80m2, pozemek 352m2, Kovářov-Frymburk
Status:
Aktivní
Číslo:
12080
Kanalizace:
Ne
Typ rek. objektu:
Chata
Vytápění:
Ano
Stav nemovitosti:
Velmi dobrý
Telefon:
Ne
Plocha pozemku:
352m2
Parkování:
Ne
Zastavěná plocha:
62m2
Garáž:
Ne
Užitná plocha:
80m2
Sklep:
Ne
Plyn:
Ne
Nadzemních podlaží:
1
Elektřina:
230V
Konstrukce budovy:
Cihla
Voda:
Ano
Cena:
1.490.000,- (Cena včetně provize za služby RK)

Nabízíme k prodeji pěknou rekreační chatu v chatové osadě Kovářov u obce Frymburk, kde je veškerá občanská vybavenost. Chata je ve velmi dobrém stavu a ihned připravena k využití. V přízemí je obytná část, ze které je přímý vstup na terasu, kuchyň a sprchový kout společný s WC. V podkroví jsou dvě místnosti určené na spaní a balkon. Vytápění je zajištěno krbem, voda je z vlastní studny a odpad je řešen septikem. Koupání je cca 200m od vody v Lukavické zátoce, kde je krásná pláž, vhodná i pro děti. Určitě doporučujeme prohlídku.

U naší společnosti je možné využít služeb odhadce a zdarma konzultace s poradcem zákaznického servisu, který Vám nezávazně poradí v oblasti hypotečních úvěrů, stavebních spoření, podnikatelských úvěrů a všech forem pojištění. V nabídkové ceně nemovitosti je již zahrnuta odměna za služby realitní kanceláře, rezervace nemovitosti, předání nemovitosti novému nabyvateli a právní servis spojený s převodem vlastnických práv.

Číslo zakázky: 12080
 
 
Mám zájem o tuto nabídku:
Příjmení:*
Telefon:*
E-mail:  
* položka je povinná

Hypoteční kalkulačka:
Cena nemovitosti:
Výše úvěru:
Doba splácení:
let
Výše splátky:
 

 
Úvodní stránka Exkluzivní novinky v naší nabídce Aktuality Chci koupit Byty Pozemky RD, Chaty Komerční prostory Chci pronajmout Byty, RD Komerční prostory Nová výstavba Develop. projekty O společnosti Profil společnosti Exkluzivní spolupráce Proč exkluzivně s námi? Ochrana osobních údajů Podpora lidských zdrojů Copyright Služby Služby Voucher Exekuční tituly Průkaz energetické náročnosti budovy Pro developery Obchodní partneři Služba HYPOTÉKY Služba osobní makléř Oceňování Kde inzerujeme Užitečné odkazy Okresy a kraje Slovníček Reference Kariéra Aktuální pozice Registrovaní uživatelé Jednorázový výdělek Teambuildingy, akce Školící středisko IMMOINVEST Group Rezervace Kontakty IMMOINVEST Group Praemium Consulting Právní zastoupení Notářská kancelář Zastoupení Benešov Zastoupení Beroun Zastoupení Brandýs n/L Zastoupení Brno Zastoupení České Budějovice Zastoupení Český Krumlov Zastoupení Děčín Zastoupení Dobříš Zastoupení Jihlava Zastoupení Jindřichův Hradec Zastoupení Jílové Zastoupení Kladno Zastoupení Kolín Zastoupení Kralupy n/Vl Zastoupení Mělník Zastoupení Mladá Boleslav Zastoupení Poděbrady Zastoupení Praha Zastoupení Praha 2 Zastoupení Roztoky Zastoupení Říčany Hypotéky Oceňování Formuláře Vložit nabídku Vložit poptávku Domluvte si s námi schůzku Chcete znát cenu své nemovitosti? Novinky nemovitostí e-mailem